“史上最大跌幅即将来临”:《富爸爸穷爸爸》作者称比特币将大幅下跌后强劲反弹。

“史上最大跌幅即将来临”:《富爸爸穷爸爸》作者称比特币将大幅下跌后强劲反弹。

‘Biggest Crash in History Coming’: Rich Dad Poor Dad Author Says Bitcoin Set To Plunge Before Rallying Massively

作者: Daily Hodl Staff

Best-selling finance author Robert Kiyosaki says that Bitcoin (BTC) is primed to have its biggest crash yet before enjoying a long-term bull cycle. In a lengthy thread on the social media platform X, the Rich Dad Poor Dad author says that patient investors wi…

畅销金融书籍作者罗伯特·清崎表示,比特币(BTC)在迎来长期牛市周期之前,将会经历有史以来最大的一次崩盘。在该社交媒体平台X上的一系列长篇帖子中,《富爸爸穷爸爸》的作者表示,有耐心的投资者将会……

Best-selling finance author Robert Kiyosaki says that Bitcoin (BTC) is primed to have its biggest crash yet before enjoying a long-term bull cycle.
In a lengthy thread on the social media platform X… [+1944 chars]

畅销财经书籍作者罗伯特·清崎表示,比特币(BTC)在迎来长期牛市周期之前,将会经历有史以来最大的一次崩盘。
在社交媒体平台X上的一条长篇帖子中……[+1944个字符]

关键词:
1. 史上最大跌幅
2. 《富爸爸穷爸爸》作者
3. 比特币
4. 大幅下跌
5. 强劲反弹
6. 罗伯特·清崎
7. 长期牛市周期
8. 崩盘
9. 社交媒体平台X

简介:
1. **史上最大跌幅**:指的是预期中比特币价格将经历前所未有的巨大跌幅。
2. **《富爸爸穷爸爸》作者**:指罗伯特·清崎,一位因畅销财经书籍《富爸爸穷爸爸》而闻名的个人理财专家。
3. **比特币**:一种去中心化的数字货币,近年来在投资领域备受关注。
4. **大幅下跌**:清崎预测比特币价格将急剧下降。
5. **强劲反弹**:在经历下跌之后,比特币预期将会有一个快速的恢复和增长期。
6. **罗伯特·清崎**:以个人投资理财知识分享著称的作者,在此提到他对比特币走势的预测。
7. **长期牛市周期**:指比特币价格在经历调整期后将进入一个长期的增长期。
8. **崩盘**:用来形容比特币价格可能的剧烈下跌,通常伴随着市场信心的丧失。
9. **社交媒体平台X**:清崎发表这一观点的社交平台,具体名称未给出,仅用“X”代替。

原文链接:The Daily Hodl



Posted

in

by

Tags: